3 ok, hogy miért válasszon egészségbiztosítást!

Azt gondoljuk, hogy nem mondunk újat azzal, hogy a magyar egészségügy senkinek nem a szíve csücske. Naphosszat lehetne sorolni azokat a jogos kritikákat, amelyek miatt elégedetlenek vagyunk. Sőt, talán nincs is olyan ember, akinek ne lett volna valamilyen rossz élménye egy kórházzal, vagy ellátással kapcsolatban? Na, de akkor most mit tegyünk? Panaszkodjunk, vagy cselekedjünk? Szeretnénk segíteni ebben a két kérdésben. Íme, 3 érv az egészségbiztosítás mellett:

1. Anyagilag jobban járunk

Oldalunk nevéből is adódik, hogy nem mi vagyunk a paraszolvencia, vagyis a hálapénz legnagyobb szimpatizánsai. 2015-ben több mint 8 milliárd forintot (!!!!!) költöttünk hálapénzre, és ebből 4,1 milliárd forint ment a kórházi orvosok zsebébe. Úgy, hogy mellette kinek-kinek mennyi, de folyamatosan áramlik be a pénz a társadalombiztosításba. Nem lenne egyszerűbb, ha a hálapénz összegét olyan helyre forgatnánk, ahol minőségi ellátás, és várakozásmentes szolgáltatást kapunk? Számolja ki az egészségbiztosítás kalkulátorral, hogy Önnek mekkora összeget érdemes hálapénz helyet privát egészségbiztosításra fordítani!

2. A lehető leghamarabb elkezdhetünk gyógyulni

Mondhatni az egyik vesszőparipánk a boríték mellett azok a bizonyos várólisták. Oldalunkon illusztrációként fel is tüntettünk egy-két ilyet, ahol látható, hogy például egy rutinnak mondható atroszkópos műtétre is majdnem 3 hónapot, pontosan 86 napot kell várni. A gyógyulásnál az idő az egyik legfontosabb tényező, ebben minden orvos egyetért. És azt is tudjuk, hogy a várólisták nem azért vannak, mert nincs orvos, vagy műszer, hanem azért mert drága. A Szolgáltatás alapú egészségbiztosítás éppen ezt a rést tölti be. gyógyuljunk meg minél hamarabb!

3. Felismerni a betegséget minél előbb

Sajnos jelenleg Magyarországon az egyik legnagyobb arányú a rákbetegségben elhalálozottak számát illetően. Ez viszont nem azért van, mert annyira egészségtelenek lennénk. A rákról azt kell tudni, hogy a kezdeti stádiumban még jó arányban gyógyítható. És itt van a probléma. Mi magyarok csak akkor megyünk orvoshoz, hogyha valami baj van (tisztelet a kivételnek). Viszont amennyiben már fizetünk, akkor szeretjük megkapni az ellenértékét. Így tulajdonképpen magunkat vesszük rá, hogy a szolgáltatás alapú egészségbiztosításon keresztül rendszeresen járjunk szűrésekre. Így ha esetleg megtámadna minket egy csúnya betegség, akkor is nagyobb esélyünk van legyőzni. Tegyük meg!

Összegezve a leírtak, most ezt a 3 érvet írtuk le a szolgáltatás alapú egészségbiztosítás mellett. De írhattunk volna még másik 6-8-at is, később szinte biztosan meg is fogjuk tenni. Viszont ön addig se tétlenkedjen, és keressen fel minket! Mi megkeressük Önnek az ideális megoldást, hogy az egészségügyi ellátás kényelmes legyen és ne nyűg. Minél hamarabb lesz saját egészségbiztosítása, annál hamarabb élvezheti az előnyeit.

„Az egészség legyen az első számú befektetése!”