Bármikor, amikor egy pénzügyi szerződésben gondolkozunk, mindig számos érv jön fel mellette pro és kontra. Ezzel az ég egy adta világon nincsen semmi baj. Így tudunk tudatos, és vélhetően helyes döntést. Azonban érdekes, hogy míg a nyugdíjakat a mindenkori keresetünk, és járulékaink alapján ítélik meg, addig az egészségbiztosítás esetén ez nincs így….

Hogy mehet ez így?

A szolgáltatás alapú egészségbiztosítás egy olyan lehetőség a kezünkben, amellyel végre eltűntethetőek a társadalombiztosításból adódó igazságtalanságok. A közteherviselés tényleg egy szép dolog, és jó, de azoknak, akik minimálbérre, vagy alacsony összegre vannak bejelentve. Pontosan ugyanazt a romos kórházat is kaphatja az aki 4-5-ször annyi járulékot fizet, mint aki kevesebbet. Vagy megfordítva… Ugyanúgy egy szépen felújított kórházba mehet be az is, aki egész évben nem fizet annyi járulékot, amely fedezné az ellátását.

És akkor az oldalunk nevét adó történetről még nem is beszéltünk. Persze, aki többet keres, az „vehet” jobb szolgáltatást, amelyet úgy, hogy hálapénzt fizet. Álljunk meg egy pillanatra, hogy is van ez?

Többet fizetünk egy szolgáltatásért, majd még pluszban ráfizetünk? Ez olyan, minthogyha egy finom sajttal töltött pulykamellért a minimálbéres ember 1.300 forintot fizet, az 500 ezer nettó fizetéses pedig 6.500 forintot. És még pluszban két-háromszor annyi borravalót kell fizetni, hogy legalább annyi várakozás után megkapja, mint az aki kevesebbet fizet érte… Ez nem mehet így tovább… De nem baj, mert itt a megoldás a szolgáltatás alapú egészségbiztosítás…

Miért lesz ez jó nekünk?

A kutyát nem fogja érdekelni, hogy mennyi a keresetünk, ha egy szolgáltatás alapú egészségbiztosítással rendelkezünk, A TB a sürgősségi és életmentő szolgáltatásokat alapból állja, viszont szerencsére elég ritkán van ilyenre szükség. Minden más szolgáltatás viszont gyorsabb, kényelmesebb, és hálapénzmentes, ha van ilyen szerződésünk.

Kicsit gondolkozzunk amerikai mintára, van egy alapbiztosítás ami állja az alapokat, egyébként pedig a privát biztosításunk határozza meg, hogy milyen szolgáltatást, milyen gyorsan kapunk meg. Aki spórol a biztosítása díján, az fogadja el, hogy nem kap olyan szolgáltatást.

És nem kell horribilis pénzekre gondolni, amikor el akarunk indítani magunknak, egy VIP ellátást biztosító, várólista-, és hálapénzmentes egészségbiztosítási szerződést. Kattintson ide, és kérje ki a saját konkrét ajánlatát tőlünk! Természetesen az egész családra is kiterjeszthető ez a szolgáltatás, amely a mi egészségünket, kényelmünket, és pénztárcánkat segíti.

Minél hamarabb keressen fel minket! Megmutatjuk azt is, hogy a statisztikák szerint mennyivel olcsóbb is lesz Önnek, hogyha ilyen szolgáltatása lesz, mintha alkalomadtán hálapénzt kell fizetni, vagy csak a TB-n felül az orvos egy szülésre elkér 2-300.000 forintot.