Az egészségbiztosítás szolgáltatásai (Alternatív és Hospital csomag)

A szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosításoknak számos olyan tulajdonsága van a kínálatában, amellyel valóban súlyos betegségeket előzhetünk meg, vagy vehetünk észre időben. Vagy éppen a gyógyulásunkat segíti elő. Éppen ezért sorozatunkban most bemutatjuk, hogy az egészségbiztosítás kalkulátorban található csomagok milyen szolgáltatásokat is tartalmaznak. Ezzel is megkönnyítve Önnek a választást. Jöjjön újabb két csomag!

Az Alternatív csomag

Ebben a csomagokban kimondottan érdekes, és különös szolgáltatások kerültek. Talán a leghétköznapibbnak az otthonápolási támogatás mondható. Sajnos nem egy olyan sérülés, betegség adódik, amikor bizony még az otthonunkat sem tudjuk elhagyni.

Ehhez szorosan kapcsolódik a gyógytorna, mint szolgáltatás. Bizony számos sérülés esetén elkerülhetetlen, hogy ilyenen részt kelljen venni. A gyógyulást pedig nagy mértékben segíti, hogy nem másokhoz igazodva olyan gyógytornásszal kell dolgoznunk, aki egyszerre 3-4 emberre figyel egy lepukkant „tornateremben”.

Nagy érdekes lehetőség a csomagban a természetgyógyászati tanácsadás. Lehet benne hinni, vagy nem hinni, de azt biztos, hogy sokaknak segített, és egyre elfogadottabbak a különböző alternatív gyógymódok. Érdemes vele egy próbát tenni!

Szintén nagyon jó dolognak tartjuk az őssejt levételét. Ez egy olyan szolgáltatás, amelyre életünkben csak egyszer van lehetőség a születésünkkor. Egészen konkrétan a köldökzsinórból veszik le ezt a bizonyos őssejtet, amelyet 18 évig tárolnak is a szolgáltatás keretein belül. Ez azért kiemelten fontos, mert már most is számos komoly betegséget tudnak gyógyítani az őssejt segítségével, és 18 év hosszú idő addigra valószínű még nagyobb segítséget jelenthet.

A Hospital csomag

Ebben a csomagban található a klasszikus fekvőbeteg ellátás. Előbb-utóbb valamilyen oknál fogva nagy valószínűséggel be kell feküdnünk a kórházba pár napra. Ilyenkor a legtöbbünk nem szeret más betegek hörgése fájdalma közepette alig meglenni egy összezsúfolt szobában. Az „alapítványi szoba” pedig nem igazán olcsó. De most már igen, és ehhez csak annyit kell tennie, hogy beválasztja a Hospital csomagot az oldalunkon készített kalkulációjába.

Ennyi gondoltunk írni erről a két csomagról, de nem sokára jelentkezünk a további csomagok leírásával. Addig is ennek segítségével használja az egészségbiztosítás kalkulátorunkat! Mi pedig továbbra is állunk rendelkezésére bármilyen kérdése is adódik. Keressen fel minket! Legjobb tudásunk szerint fogjuk segíteni Önt.

 

“Az egészség legyen az első számú befektetése!”