Egy friss élmény a kórházból

Nagyon fontosnak tartjuk az egészséget, és a gyógyulást, ezért is hoztuk létre ezt az oldalt. Szerencsére sokan egyetértenek az elveinkkel, és ezért folyamatosan tájékoztatnak minket arról, hogy velük mi történt, és milyen „minőségi” ellátást kaptak. Azóta legtöbbjük már élénken érdeklődik az egészségbiztosítások után.

Egy sajnálatos kéztörés

Történt egy kedves olvasónkkal, hogy elment egy haveri társasággal focizni. Elmondása szerint a kedvence a 3. félidő, vagyis a kellemes iszogatás beszélgetés, de előtte azért nagy hévvel vágott bele a fociba. Most éppen egy betonpályán játszottak. Futás közben kibillent az egyensúlyából, és a majd 100 kilós testével ráesett a kezére, amely azonnal eltört… Sajnos előfordul az ilyen.. 🙁

Természetesen azonnal lehetett menni a kórházba a 3. félidő így messze nem olyan jól alakult, mint tervezte.

Azonnal el is vitték egy „Név nélküli” kórházba. Nem volt nyílt törés, így bent nem is tartották olyan sürgősnek az esetet, hogy gyorsan előre vegyék. A kórházba érkezés időpontja 17.56 volt pontosan. Annyit azért el kell mondani, hogy egy könyöktörés nem kellemes élmény..

A bejelentkezés után szépen leült, és a fájdalmak közepette elkezdett várni. és várt… és várt… és várt…

Jó, hogy nem volt egyedül, így tudott neki más vizet hozni, majd kivinni egy kicsit a levegőre, mert elviselhetetlen hányásszag terjengett. Így is szinte szlalomozni kellett, hogy a nála súlyosabb betegeket kikerülve ki tudjon jutni az épületből.

Nagy nehezen bejutott a röntgenbe (időpontot direkt nem mondunk még), ahol egy orvos (aki félig aludt szegény) próbált kedves lenni, de nem igazán sikerült neki, de nagy nehezen elkészítette a felvételt. Nem jó ez a TB rendszer, bárhogy is próbáljuk nézni. Közben persze folyamatosan panaszkodott. Sajnos ahelyett, hogy az orvosok vigasztalnák a betegeket, ez most inkább fordítva működik.. 🙁

Száz szónak is egy a vége kiderült, hogy tényleg eltört a könyöke kedves olvasónknak, aki azóta már jobban van szerencsére. A gipsz is felkerült a kezére, és el tudta hagyni a kórházat 21.37 perckor. Összegezve, borzalmas hangulatban és környezetben több mint 3,5 órát töltött el úgy, hogy a röntgen, az orvos, és a gipszelés nem tartott 10 percig. A gyermekek meg otthon várták szegény apukát.

Ez így nagyon nem jó, ez így nem helyes. De mint tudjuk, van másik megoldás. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy soha ne tapasztaljon ilyen élményeket!