Milyen szolgáltatási csomag kell egy pályakezdőnek?

Elindítunk egy új sorozatot, amelyben a különböző élethelyzeteknek megfelelően javaslatot teszünk arra, hogy általában milyen szolgáltatásra lehet szükségünk. Első körben az életkezdő fiatalokkal kezdünk. Ha Ön is ebben a korban van, vagy van ilyen ismerőse, akkor tartson velünk!

Mi a fontos a fiataloknál?

Nos, elsősorban az, hogy még nem kell a családjukról gondoskodni. Nincsenek gyerekek. A legfontosabb feladatok közé tartozik, hogy minél nagyobb tőkét tegyenek össze, hogy egészségesen megtalálják a párjukat.

Ha ebből az alaphelyzetből indulunk ki, akkor kezd kikristályosodni, hogy milyen szolgáltatások is a preferenciák. Az Alapcsomag mindenkinek kell, így az külön egyik korosztálynál kell és jár is, e nélkül nem tudunk saját egészségbiztosítást indítani. A részleteket itt találja.

Mire van még szükség?

Szeretnénk még az elején hangsúlyozni, hogy mindenkinek mindegyik csomagra szüksége lehet, mi azonban most a leginkább szükségeseket javasoljuk. Mivel talán az a legfontosabb, hogy tudjuk pénzt termelni, vagyis dolgozni, ezért olyan állapotban kell lennünk.

Ezért az első ajánlatunk a Mobilitás csomag. Ebben vannak benne a különböző műtéti támogatások, betegszállítás, egynapos sebészeti beavatkozások.

És azért, hogy ezt elkerüljük a második javaslatunk a Prevenciós csomag. Ebben benne vannak a különböző szűrővizsgálatok, a házi vizit. Talán mondani sem kell, hogy mennyivel jobb a betegséget megelőzni, vagy a lehető leghamarabb felfedezni. Ez a csomag ezt teszi lehetővé.

Most, hogy elolvasta a javaslatunkat, nincs is más dolga, mint ellátogatni az egészségbiztosítás kalkulátorhoz, és készíteni egy egyéni számítást. Tehát a javaslatunk szerint az Alapcsomagra, a Mobilitás csomagra, és a Preventív csomagra kell „IGEN”-t nyomni. Mi pedig küldjük a kért összehasonlítást a különböző szolgáltatók ajánlataival.