Nem túl korai az időpont? Lehet még tetézni?

Biztos Ön is emlékszik, hogy korábban írtunk már egy kedves olvasónkról, aki elmondta, hogy a kezével van problémája és meg kell műteni. Dióhéjban a történet: A kedves orvos megkérdezte, hogy nem korai-e az időpont hogy reggel 6-ra kell jönni? Ő azt felelte, hogy, de melyik napon? A válasz az volt, hogy fél év múlva március 19-én. 🙁 🙁 🙁 A teljes cikk itt található.

Már ez is eléggé megrázó, és jól beárazza a magyar egészségügyet. Igen ám, de még itt nincsen vége…

A napokban kapott egy telefonhívás a kórházból. Udvariasságból nem nevezzük meg az intézményt, hiszen itt is dolgoznak remek szakemberek, és nem a kórházak lejáratása a célunk.

Szóval a telefon..

Örömmel vette fel a telefont, mert mondták neki, hogy egy hónappal keresik a műtét előtt, rutin dolgok miatt. Meg azért, hogy mikor menjen vérvételre, és hasonlókra.

Nos, nem árulunk el nagy titkot, hogy hamar az arcára fagyott a mosoly. Azért keresték, hogy elmondják a műtétet el fogják tolni egy hónappal. Így egy sima rutin atroszkópos könyökműtétre 7 hónapot kell várni. Még a hálapénz sem segít, pedig olvasónk elmondása szerint megpróbálta.

És most szó szerint a falat ütlegeli, hogy miért nem hallgatott az okos szóra, és miért nem indított egy szolgáltatás alapú egészségbiztosítást. 

És gondoljunk csak bele, napi egy kávé árából már tudott volna egy olyan egészségbiztosítást indítani, amelynek segítségével már a gyógytornán is túl lenne…

Ön mit gondol? Be tudna “áldozni” napi egy kávét azért, hogy ne várakoztassák 7 hónapig egy műtéttel? Tény, hogy nem életmentő, de ettől még iszonyatosan kellemetlen, hogy lassan már felnőtt férfi létére nem tudja felvágni magának az ebédet, és a kollégáit kell megkérni….

Ön ne jusson erre a sorsa, és indítson egy egészségbiztosítást! Keressen fel minket! Mi segítünk összehasonlítani a lehetőségeket, hogy a jók közül is a legjobbat tudja választani.