Szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás: Az alapok

A mai időkben sokan vannak, akik magán orvosi ellátást vesznek igénybe. Jelentős számban fogorvoshoz, nőgyógyászhoz, szűrővizsgálatokra, meglévő betegségek kezelésére magánszolgáltatót vesznek igénybe az emberek. Kevésbé szerencsés helyzetben az állami szolgáltatóknál is dolgozó orvosok megegyezés szerinti összegért nyújtanak előnyöket a pácienseknek. Még kevésbé szerencsés esetben csúszópénzért, borítékért remélünk jobb ellátást hamarabbi gyógyulást az állami rendelésen, kórházban!

Azoknak például, akik évente a magánpraxist vivő nőgyógyászukhoz járnak rendszeresen, és más esetekben a fenti eszközök vegyes alkalmazásával lavíroznak az egészségügyi rendszer cseppet sem nyugodt és kiszámítható vizein kevés előnyt ad egy magánegészségügy ellátás. Hogy ez ne így legyen, nézőpontot kell váltani!

Az üzleti biztosítási alapon működő magán egészségügyi rendszerhez való csatlakozás egy kockázatkezelési forma. Célja a lehető legköltséghatékonyabb módon, tervezhető formában a lehetséges legmagasabb túlélési és egészségbiztonságot nyújtó kockázatkezelési eszköz megtalálása. Nem esetleges, nem kapcsolati tőkére, személyes ismeretségre, nem kiszámíthatatlan hálapénzre épül. Egy szigorú törvényi háttérre alapozó, kiemelten felügyelt, évszázados tapasztalatok alapján tökéletesített üzleti folyamat. Alapvetően változtat a tagok hozzáállásán és gyakorlatán. A fentebb említett stratégiával ellentétesen csak az elkerülhetetlen esetekben használja az állami szolgáltatást. Igénybe veszi, de minden lehetséges és gazdaságosan fenntartható esetben elkerüli az abban tapasztalható anomáliákat, rendszer hiányosságokat. Elsődlegesen a kiszolgáltatottság érzése helyett a bizalom és kiszámíthatóság légkörét teremti meg, amely a stressz csökkenése okán akár egymagában is életet menthet bizonyos esetekben!

A nincsboríték.hu csapata és a mögötte álló szolgáltatók mar az alapcsomagok esetében is jelentős előnyöket, egy merőben más túlélést hozni képes stratégiai eszköz ad az Ön és Családja kezébe. Nem pénzt adunk, ( sokszor hiába van pénzügyi forrás, ha nincs információ, kitaposott út, folyamatos kontroll) működő, finanszírozott megoldást, hogy Önnek csak az egészségére kelljen figyelnie.

Nem hiszi? Járjon utána!

Mit ad Önnek egy megfelelően kiválasztott alapcsomag? A minimumot. A minimumot, amelyet valódi esélyteremtő ellátásnak lehet nevezni, és ez sok esetben bőven elég lehet!

Vannak elveink. Nem akarjuk, hogy mindenki az Ügyfelünk legyen, de Önt akarjuk, ha tudja, hogy:

 • Az egészség érték,
 • Ha elfogadja és vallja, hogy az idő pénz,
 • Ha megérti, hogy egy előnyöket biztosító rendszer pénzbe kerül,
 • Ha nem bánja, hogy szolgáltatóként nyereségre törekszünk.
 • Elfogadja, hogy orvosilag indokolt esetekre működtethető a rendszer!

Amit a fentiek figyelembevételével már egy alapcsomag is biztosít Önnek:

 1. 24 órás egészségügyi Call-Center,
 2. Ellátásszervezés, Önt időpontra várják,
 3. Járóbeteg szakellátás magánrendelésen,
 4. Labor és diagnosztikai vizsgálatok rövid határidővel ( érvizsgálat, CT, MRI, egyebek )
 5. Kiterjeszthető az Ön családjára is ( terítéssel)
 6. Az egyes szolgáltatók további szolgáltatásokkal bővítik az alapcsomagot is.

Van egy mondás: „Aki időt nyer, életet nyer”!

Mi nem mondhatjuk meg Önnek, hogy mire költse a pénzét, de abban biztosak vagyunk, hogy munkatársunkkal folytatott személyes beszélgetése élete egyik leghasznosabb fél órája lehet! Keressen minket időpont egyeztetésre most! 

Határozott célunk, hogy Ön hosszabb, egészségesebb és boldogabb életet éljen! Ebben az esetben Ön sokkal több pénz költhet el nálunk és partnereinknél 🙂 Legyen okosabb, hozzon jobb döntéseket a nincsboritek.hu segítségével!